2015. június 3.

Üdvözlet!

Drága betévedők!
 Lehet, hogy hallottátok már a nevemet a másik történetes blogom, az I Battle Your Life kapcsán, de az is elképzelhető, hogy értetlenül álltok, hogy ez meg kicsoda. Ha olvastatok már tőlem, annak nagyon örülök, ha nem, akkor remélem most bizonyíthatok majd számotokra is!
 A Prison című történet a Maps Trilogy első része lesz, remélem legalább annyira fogjátok élvezni az olvasást, mint én az írást és velem tartotok a végéig. Ha már cím - Prison, azaz börtön. Látva a fülszöveget és a trailereket ti mit gondoltok, miről fog szólni a történet? Várjátok már esetleg? Írjátok meg nekem, a legapróbb vélemény is nagyon sokat jelent!
 A blog Young Adult, romantikus műfajban íródik, a cselekményt pedig mindkét szereplő szemszögéből, felváltva követketitek majd nyomon. (Bővebb adatokat az Információk oldalra kattintva olvashattok). Ne lepődjetek meg, ha szakkifejezésekkel fogtok találkozni - az Enciklopédia nevű oldalon mindent igyekszem elmagyarázni szavakkal, illetve képek, videók segítségével is, nagyon könnyen meg fogjátok jegyezni és igyekszem nem túl tankönyvízűen fogalmazni.
 Szép lassan minden hiányos oldal ki fog egészülni, és felkerül majd az első fejezet is. Bizony, fejezetet mondtam és arra is gondoltam - nem lesz prológus.

Ölel benneteket,
Gabby

2 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Vivian!
  Nagyon örülök, hogy ilyen nyitottan állsz a történethez és hogy sikerült felkeltenem az érdeklődésedet! Remélem nem fogsz csalódni!
  A történethez pedig hamarosan érekezik még egy videó, így remélhetőleg kicsivel közelebb fogsz kerülni a tartalom megfejtéséhez.:)
  Köszönöm, hogy írtál!

  Ölel,
  Gabby

  VálaszTörlés