2015. szeptember 30.

Díj #1

Drága olvasóim!
Nagyon rég nem írtam ide, és sajnos még most sem fejezettel érkeztem. Igyekszem a jövő hét végére frisset hozni nektek, azonban ez nem rajtam múlik nagy részben. Iskolába járok, ami idé hatalmas kihívást jelent számomra, suli után edzésre megyek, onnan pedig ahogy hazajövök elkezdek tanulni és néha este kilenc-tíz óráig fel se állok az asztalomtól. Ezek mellett pedig kisebb magánéleti válságba kerültem. De mi a haszna annak, ha egy bloggerina életében ekkora fordulat következik be? Egy új történet ötlete! Nem kell megijedni, egyelőre elég kezdetleges, elég nekem a most futó két blogom.:)

Most azonban nagyon nagy örömmel jelentem be a blog első díjat! Amelyet Carlie-nak köszönhetek! ♥ ITT talaljátok a blogját.:)


"Biztosan ti is találkoztatok már olyan bloggal, ami tényleg igényesen volt megírva, és eszméletlen alap történettel rendelkezett, viszont az író, semmilyen visszajelzést nem kapott. Ott virítottak a feliratkozók, de kommenteket, és pipákat nem kaptak. Ilyenkor elgondolkodom rajta, hogy milyen érzés lehet az írónak így? Elsősorban magunknak írunk, de legbelül tudjuk, hogy a visszajelzések is sokat számítanak. Ennek érdekében szeretnék elindítani egy kampányt, ami segítene felfedni a JÓ írókat, hogy minél többen eltudják olvasni a sztorijaikat, hiszen megérdemlik, és az olvasók is élményekkel gazdagodhatnak!"


Több információért kattintsatok IDE!

Feltételek:

1. Megköszönöd annak, akitől ezt a "díjat" kaptad, hiszen ennyi mindeninek jár.
2. Beleolvasol annak a blogjába, akitől kaptad.
3. Ha tetszik, hagyj nyomot magad után, hiszen ennyit megérdemel, főleg ha a tetszésedet is elnyerte!
4. Ha nem, akkor ezt kihagyhatod.
5. Írj 3 dolgot, ami tetszett a történetben, vagy az íróban.
6. Írj 2 dolgot, amin viszont még javíthatna! Ennél a lépésnél figyelj, hogy ne legyél bántó, és a tanácsaid építő jellegűek legyenek!
7. Írj egy kis ajánlót, hogy mit gondolsz összességében a blogról, kinek ajánlod, stb.
8. Küldd tovább embereknek, de figyelj, hogy legyenek köztük olyanok, akik szerinted jól írnak, de nem kapnak elég figyelmet! Küldheted híresebb blogoknak is, így többen megtudhatják, hogy van ez a mozgalom, és persze az ő történeteiket sem ismeri mindenki, egy kis plusz, mindenkinek jár! Csak kérlek figyeljetek arra, hogy annak már ne küldjétek, aki 40-szer megkapta!
9. Rakjátok majd ki a blogotok modulsávjába ezt a képet.

Amik tetszettek:
 - Nagyon szépek a kódok a modulsávban.
 - Igényesen vezeted a blogodat.
 - A cím. Iszonyat eredeti, az alapötlettel együtt.

Ami nem tetszett:
 - A fejléced. Ne haragudj, de szerintem ez a blog megérdemelne egy szebbet.
 - A zöld szín. Szerintem nem passzol a történet hangulatához.

Akiknek ajánlom:
 Ajánlom minden olyan embernek, akit érdekel egy múltban kezdődő történet, amely most éled újjá, egy roppant igényes bloggerina tollából.

2 megjegyzés: